Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

ervaringsblog autisme sinds 2008
  0 0
 • 10/23/13--23:15: Elf elfjes
 • Opstaan Bed. Comfortabel warm. Ik draai om. Opruimen, boodschappen, budget, werken. Uitstelgedrag. Thee. Drie zoetjes. De zon schijnt. Dampend in mijn mok. Lekker. Voorbereiding Vrijdagochtend, ik zit aan tafel. Denkend. Over wat gepland volgende week. Iets later is ‘t schrijftijd. Iedereen gehaast. Wit blad. Gemis overheerst. De dag begint Elke dag rond acht: inkopen in…Read more Elf elfjes

  martijnmartijn

  0 0

  'Ik studeer waar en wanneer ik wil. En hier kan ik weerstaan aan verleidingen. Om tv te kijken, of op stap te gaan. Of te gamen. Liever hier dan in een abdij, zoals mijn vrienden'. Dat antwoordde onlangs een student op mijn vraag waarom hij in de leeszaal van de openbare bibliotheek studeerde. Ik zou het zelf moeilijker vinden om daar niet afgeleid te worden. Maar waar kan je zo allemaal studeren?

  martijnmartijn

  0 0

  Bij mijn ochtendwandeling op het brede strand bedenk ik waarover ik zou kunnen schrijven vandaag. Op het einde besluit ik vandaag ruimte en tijd te maken voor stilte. Een wit blad, met alleen maar mogelijkheden.

  martijnstrand ochtendmartijnstrand ochtend

  0 0

  Etienne Kuypers in Stilte en onrust: fragmenten uit de alledaagsheid (Cyclus, 2014) over de toekomstige mens die volgens de auteur een 'autist' zal zijn. Waarom dat zo is en wat hij er als filosoof en pedagoog mee bedoelt, staat in dit fragment te lezen.

  martijnstilte en onrustmartijnstilte en onrust

  0 0

  In elk leven zijn er memorabele momenten, die zo’n indruk op je hebben gemaakt dat ze je bijblijven. Elke derde van de maand wil ik uit mijn leven zo’n memorabel moment beschrijven. Deze keer kies ik de 'een minuut stilte'-momenten.

  martijnmartijn